L’Ajuntament de Gironella obre la segona convocatòria del programa Inclou

L’Ajuntament de Gironella obre la segona convocatòria del programa Inclou

En aquesta segona convocatòria dels plans locals d'ocupació es contractaran 5 persones.

L'Ajuntament de Gironella ha publicat les bases de la segona convocatòria del projecte Inclou. Projecte per a la lluita contra l'exclusió social” està dirigit a perfils de persones que a dia d'avui estan sense percebre cap tipus d'ingrés o que els que es perceben a la unitat familiar són insuficients per assumir les necessitats bàsiques de la vida diària.

La primera convocatòria finalitza aquest mes de juny i ha permès que quatre persones es beneficiessin d'aquest programa.

L'Inclou, va adreçat a persones residents a Gironella, que estiguin en situació d'atur de llarga durada i que hagin exhaurit la prestació d'atur o que no rebin cap prestació, en el cas de famílies nombroses o monoparentals, els ingressos no podran superar els 426 euros mensuals per a poder accedir al programa.

En aquesta ocasió, es convoquen 5 places, 3 amb un contracte màxim de 6 mesos, i 2 durant 3 mesos.

El termini per a presentar les sol·licituds comença avui dilluns 17 de juny i finalitza el divendres 21 de juny.

Les tasques a cobrir seran en espais municipals i en treballs a la via pública.

El projecte, sorgit del treball en comú de les àrees d'atenció a les persones i de promoció econòmica, té la voluntat de seguir en el temps mentre se segueixin detectant situacions de ciutadans de Gironella en perill d'exclusió social, i vinculat a tenir suficient crèdit pressupostari.

Tota la informació la poden trobar a la web municipal, a l'apartat d'anuncis oficials-convocatòries.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a