L'Ajuntament de Gironella crea el programa Inclou

L'Ajuntament de Gironella crea el programa Inclou

El projecte per la lluita contra l'exclusió social fixa uns criteris molt dirigits a les persones del municipi que han exhaurit ingressos o que són mínims per assumir les despeses familiars.

L'Ajuntament de Gironella ha decidit donar un impuls a la lluita contra l'atur que sacseja el municipi i alhora poder ajudar a les persones o famílies que pateixen d'una forma molt greu les conseqüències de la crisi. Per aquest motiu, ha publicat una convocatòria local de plans d'ocupació per contractar 4 persones del municipi per tasques concretes.

En la convocatòria s'estableixen uns perfils prioritaris i que tindran una puntuació suplementària a l'entrevista personal, ja que la voluntat de l'equip de govern és poder donar una petita ajuda als qui més pateixen la crisi actualment. La partida pressupostària global del projecte s'estima en 21.000 euros, repartits entre aquest 2012 i el 2013, i que s'assumeixen íntegrament amb fons de l'ajuntament, ja que algunes de les partides previstes en retribucions a alcaldia i altres càrrecs electes no han estat exhaurides.

Les tasques a cobrir són per personal de la brigada d'obres, de l'equip de neteja i un conserge d'espais municipals. A banda de la contractació per un termini de 6 mesos i a jornada completa, se'ls requerirà perquè segueixin un pla de formació marcat per l'àrea d'atenció a les persones i depenent del seu perfil professional, per tal que amb les qualitat adquirides i l'experiència laboral els sigui més favorable en la recerca de feina.

El projecte, sorgit del treball en comú de les àrees d'atenció a les persones i de promoció econòmica, té la voluntat de seguir en el temps mentre se segueixin detectant situacions de ciutadans de Gironella en perill d'exclusió social, i vinculat a tenir suficient crèdit pressupostari.

Els interessats, que entre altres han de ser residents a Gironella amb un mínim de 2 anys d'empadronament, poden presentar les seves sol·licituds amb tota la documentació necessària fins el proper 18 de desembre. Tota la informació està disponible a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a