S'aproven els nous preus per la Llar d'Infants Estel i l'Escola d'Art i Disseny

S'aproven els nous preus per la Llar d'Infants Estel i l'Escola d'Art i Disseny

Seran els preus que es tindran en compte pel proper curs 2011/2012.

El ple del mes de juliol va aprovar les noves taxes que regulen els serveis de la Llar d'Infants Estel de Gironella i Cal Bassacs, així com també de l'Escola d'Art i Disseny.

En el primer dels casos, es fa una modificació en l'horari de funcionament del centre que, sense disminuir-ne l'atenció, s'equipara amb la major part de llars d'infants berguedanes i de la Catalunya Central. En aquest sentit, s'estipula un horari d'escolarització de 9 a 17 hores, amb una mensualitat de 77 euros, i un servei de permanència de 8 a 9 del matí (amb un preu de 8 euros/mes) i un altre de 17 a 19 de la tarda (amb un preu de 15 euros/mes). Es manté el cost del servei de menjador en els 4,60 euros/àpat.

Per l'Escola d'Art i Disseny, s'estableix un nou preu mensual de 95 euros per cursar els diferents cicles formatius que s'ofereixen i que es poden consultar a www.eadbergueda.cat , que enguany oferirà una nova titulació d'Arquitectura Efímera.

Malgrat aquestes noves taxes, ambdós serveis segueixen sense cobrir-se totalment. Per aquest motiu, l'equip de govern incideix en millorar-ne la gestió però alhora incrementant-ne el preu al tractar-se de serveis no obligatoris. En els documents adjunts es pot consultar el cost de cada un dels serveis.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a