L’Ajuntament de Gironella ofereix una formació d’atenció sociosanitària a persones en domicili

cromo gironella01

El curs té una durada de 5 setmanes

 

L’Ajuntament de Gironella inicia la setmana que ve un curs de 135 hores lectives per a persones del municipi en situació d’atur centrat en la millora en la capacitació de personal d’atenció al domicili per poder assistir de manera òptima a les persones amb especials necessitats de salut física, psíquica i social.

S’oferirà formació en orientació laboral i tècniques de recerca de feina, intervenció i atenció sanitària domiciliària, manteniment, neteja i organització del domicili de persones dependents, emprenedoria i autoocupació, prevenció de riscos laborals en l’atenció de persones a domicili i tècniques de comunicació amb persones dependents i el seu entorn.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que l’objectiu és poder dotar dels coneixements bàsics en l’àmbit d’atenció sociosanitària a domicili perquè puguin incorporar-se al món laboral aplicant les estratègies i procediments més adequats per mantenir i millorar l’autonomia personal i les relacions amb l’entorn de les persones que atenen.

La formació, que és totalment gratuïta, s’impartirà en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà a la Biblioteca de Gironella i hi assistiran 15 persones. Les places per assistir a la formació ja estan completes.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a