El Market Gironella Vila de Nadal tanca la primera edició amb més de 80 paradistes

0111 valoracio market gironella nadal

Hi han participat artesans, artesanes i comerços locals

El Market Gironella Vila de Nadal ha finalitzat la primera edició amb un balanç molt positiu: 84 paradistes diferents; 22 dies d’obertura; concerts, tallers i una gran afluència de visitants.

El mercat va obrir les portes el passat 4 de desembre, coincidint amb la festa de l’encesa de les llums de Nadal, i es va allargar fins el 5 de gener, amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que van finalitzar-hi la cavalcada i rebre els infants a l’escenari del Market, en un acte que va posar el punt i final a 22 dies d’obertura de l’espai.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, valora molt positivament la primera edició, que ha tingut una gran acceptació entre el públic i entre les marques que han exposat els seus productes. “Aproximadament han visitat el mercat unes 15.000 persones, i han passat més de 80 expositors de productes molt variats”, comenta Felius. El regidor destaca que la setmana de més afluència de públic de fora de la comarca va ser la primera, coincidint amb el pont i la Fira de la Puríssima,

“L’opinió de les persones que han participat al mercat, del comerç local i dels visitants és molt important per a nosaltres, ja que ens permetrà seguir millorant i tornar l’any que ve amb més força, per això, estem realitzant enquestes de satisfacció a aquests col·lectius”, explica Felius.

El repte per la propera edició és seguir innovant i sorprenent al públic, i la intenció és apostar encara més per les activitats culturals i tallers, oferint així una programació més atractiva que es complementi amb les marques presents al mercat.

Has visitat el Market Gironella Vila de Nadal? Volem saber la teva opinió. Contestar enquesta

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a