S’obre la convocatòria de 2 places per treballar a la taquilla de la piscina municipal

 0408 convocatoria taquilla piscina

Les sol·licituds es poden presentar fins el 14 de maig

L’Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de selecció de personal per treballar a la taquilla de la piscina municipal aquest estiu, del 19 de juny al 12 de setembre, en jornades laborals per torns.

La convocatòria està oberta a totes les persones que en data d’inici del contracte (19 de juny) tinguin l’edat mínima de 16 anys, el títol d’ESO, EGB o equivalent i nivell B de català.  S’ofereix un contracte laboral a temps parcial d’un total de 451,50 hores per cada una de les persones seleccionades, en horari de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.30h amb torns variables marcats pel calendari.

Les persones interessades en la convocatoria poden presentar les sol·licituds fins el 14 de maig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (amb cita prèvia) o a través de la seu electrònica amb una instància genèrica, acompanyada d’una còpia del DNI, còpia del títol acadèmic que habiliti per participar a les proves, certificat que acrediti el coneixement de català els que el tinguin, i un currículum i documents justificatius dels requisits i mèrits que s’al·leguin.

L’examen teòric i l’entrevista es faran el 27 de maig a les 10.00h i a les 12.00h respectivament a l’Ajuntament de Gironella. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a