Gironella enceta la programació cultural de tardor

 

El plat estrella de la programació és el concert d’Obeses i la Cobla Berga Jove

El proper diumenge 25 d’octubre, l’espectacle de circ “The Incredible Box”, donarà el tret de sortida a la programació cultural dels propers mesos a Gironella. Amb el lema “La cultura és segura” el consistori ha reprogramat alguns dels actes culturals que es van suspendre degut a la Covid-19, i n’ha programat de nous.

El plat estrella de la programació és l’espectacle musical del grup Obeses amb la Cobla Berga Jove, que tindrà lloc el proper 21 de novembre a les 21.00h al Pavelló Municipal. Un altre dels plats forts és l’obra de teatre “El Silenci dels Telers”, en la que l’Ajuntament hi ha actuat com a mecenes. La programació també inclou el concert de la Paula Valls, el proper 8 de novembre al renovat Espai Santa Eulàlia, i el Festival Test el 28 de novembre.

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que des de l’Ajuntament s’ha volgut continuar oferint una programació cultural tot i les limitacions i restriccions, recolzant així un sector que s’ha vist molt afectat per la Covid-19. Vall explica que tots els actes seguiran les mesures de seguretat i protocols marcats pel Govern de la Generalitat, i serà obligatori l’ús de mascareta a tots els espectacles.

Calendari

25 d'octubre – The Incredible Box. Comprar entrades

8 de novembre – Paula Valls. (properament)

14 i 15 de novembre – El Silenci dels Telers. Comprar entrades.

21 de novembre – Obeses i Cobla Berga jove. Comprar entrades

28 de novembre. Festival TEST. (properament)

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a