El local del blat obre les portes amb espectacles musicals i teatre

local blat gironella licitacio

L’Ajuntament de Gironella convoca un cap de setmana de portes obertes al Local del Blat

El Local del Blat viurà un cap de setmana de portes obertes amb actuacions de les entitats culturals del municipi, obres de teatre i concerts. Les portes del local s’obriran divendres 29 a les 18.00h amb un assaig – concert de l’aula associada de música de Gironella i l’Escola de Música de Puig – Reig, i les activitats s’allargaran durant tot el cap de setmana.

Durant tot el cap de setmana els gironellencs podran visitar l’equipament cultural que obre les portes després d’una reforma per transformar-lo en un espai escènic-musical ben equipat per la realització d’espectacles teatrals i musicals. Lluís Vall, regidor de cultura, explica que s’ha adequat l’escenari, s’ha construït una caixa escènica completa i s’ha instal·lat equipament d’il·luminació i àudio. Vall afirma que amb aquesta reforma les entitats del municipi en sortiran beneficiades ja que disposaran d’un espai amb unes condicions d’equipament òptimes, i assegura que a amb aquest nou equipament Gironella es posicionarà com un referent cultural a la comarca.

El nou equipament obre les portes amb una programació cultural amb tres plats forts, l’obra de teatre “RASTRES_ARGELERS” divendres 29 a les 21.30, l’obra “PERDUTS”, dissabte 30 a les 22.00h, i el concert de Tomeu Penya, diumenge 31 a les 18.00h. A més, dissabte i diumenge les entitats locals oferiran concerts i espectacles gratuïts oberts a tots els públics.

Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Consulta el programa d'actes aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a