La Fireta omplirà la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou de productes fets a mà

1214 lafireta

La Fireta arriba al seu setè aniversari

Dissabte 15 i diumenge 16 de desembre la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou es convertirà en un market de Nadal, amb productes fets a mà, zona Vermusic, gastronomia, música i espai de jocs.

La Fireta arriba a la setena edició, i torna a la Torre de l’Amo – un indret que ja va visitar fa dos anys – amb una novetat, la incorporació de productors agroalimentaris que compartiran el jardí de la torre amb l’espai Vermusic i els food trucks.

Lluís Vall, regidor de cultura de l’Ajuntament de Gironella, Esther Barinol, Sara Maiol i Alba Perarnau, impulsores de l’esdeveniment, coincideixen en que La Fireta ja és un esdeveniment consolidat a la comarca, i destaquen que enguany l’interior de la torre s’omplirà amb 22 expositors amb productes molt variats, des de cosmètica natural, fins a complements de moda.

Aquesta, serà la quarta edició que se celebra a Gironella, que ja ha acollit La Fireta a l’Església Vella, a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, i a Cal Metre. Lluís Vall, ha explicat que es treballa perquè la propera edició La Fireta estreni una ubicació relacionada amb el teixit industrial de Gironella, i assegura que des del consistori hi ha la voluntat de seguir treballant conjuntament.

VERMUSIC

Com ja és habitual, l’espai Vermusic aportarà el toc musical i gastronòmic al cap de setmana amb concerts, balls, expositors agroalimentaris i food trucks.

Concerts:

Dissabte 15 a les 18.00h Smooth Band

Diumenge 16 a les 12.30 Ballada de Swing, a les 17.00h Cèlia Vila, i a les 19.00h presentació del videoclip del grup Berguedà Mercado Negro. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a