Gironella s’omple de caramellaires

 2903 trobada caramellaires

La cantada final serà el diumenge dia 1 a la 1 del migdia a la plaça de la Vila

Aquest cap de setmana els carreres i places del municipi s’ompliran de música. Els diferents grups de caramellaires cantaran per separat al llarg de la tarda de dissabte, i el matí de diumenge.

Un any més, el diumenge de Pasqua, la plaça de la Vila de Gironella acollirà la tradicional trobada de colles caramellaires del municipi. El públic podrà seguir les actuacions còmodament assegut a les cadires que s’instal·laran a la plaça, i els cantaires cantaran des de dalt d’un escenari instal·lat per l’ocasió.

OUADA

Enguany, dues de les corals de Gironella celebraran la ja tradicional Ouada. La Coral Estel acollirà la festa el diumenge 8 d’abril a Sant Marc, i els Caramellaires de Viladomiu Nou el diumenge 15 d’abril, a Viladomiu Nou. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a