L’hereu i la pubilla de Gironella, proclamats primer fadrí i segona dama de la Catalunya Central

20170515 pubillatge

El regidor Lluís Vall, i antics hereus i pubilles del poble van acompanyar Oriol Riba i Mireia Roca durant l’elecció celebrada a Piera

Gironella aconsegueix, una vegada més, situar-se al mapa català del pubillatge. Des d’aquest cap de setmana Oriol Riba, actual hereu del municipi, és el nou primer fadrí de la Catalunya Central, mentre que la pubilla de Gironella, Mireia Roca, és la segona dama.

Riba i Roca han participat a l’elecció celebrada aquest cap de setmana a la vila de Piera, en què concorrien 10 nois i 13 noies. Durant el matí de dissabte es van celebrar la prova escrita i oral, amb molt bons resultats per part dels representants gironellencs. Concretament, Riba va obtenir la segona millor nota en l’examen escrit, i Roca la cinquena. Finalment, l’examen oral va fer decantar la balança fins posicionar-se en el segon i tercer lloc, respectivament, dels sis títols del pubillatge de la Catalunya Central.

La pubilla i l’hereu de Gironella estaran acompanyats en aquesta nova tasca per dos berguedans més, Aina Pi i Èric Parcerissa, de la Valldan, que són la nova primera dama i el nou segon fadrí, respectivament. Laia Comerma, de Seva, i Martí Castanyer, de Navàs, són la nova pubilla i hereu de la Catalunya Central.

Durant la jornada, els representants de la vila de Gironella van estar acompanyats pel regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Lluís Vall, i per les dues parelles de pubilles i hereus que els han precedit: Ferran Camps i Cristina Subirà, i Anna Ferrer i Daniel Raya.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a