Gironella ja té a punt la disbauxa que viurà el proper cap de setmana amb el Carnestoltes

Gironella ja te a punt la disbauxa que viurà el proper cap de setmana amb el Carnestoltes

L’Ajuntament s’ha guarnit de colors i amb els antifaços gegants per rebre la Perla

Al llarg d’aquest matí, la Perla, la Tocada del Bolet i la Perla Negra s’han passejat pels carrers del municipi amb el seu vehicle tan emblemàtic.

El recorregut ha començat per la plaça de la Vila on la Perla ha pres el control de Gironella que ja està preparada per passar uns dies plens de disbauxa, segons ha explicat el regidor de Cultura, Festes i Patrimoni, Lluís Vall.

Vall ha anunciat que a data d’avui ja hi ha 350 persones apuntades per la rua del proper dissabte, 13 de febrer, i que hi ha diverses colles de fora del municipi interessades en participar-hi i alguna que ja ha confirmat. Així, s’espera que la rua pugui ser massiva i amb participants de tota la comarca del Berguedà.

La Perla, la Tocada del Bolet i la Perla Negra han convidat a tothom de la comarca a participar a la rua que tindrà lloc el proper dissabte, 13 de febrer

Des de l’Ajuntament de Gironella s’anima a tothom a venir i a gaudir d’una rua totalment diferent amb activitats per a tothom, tant per als participants com per al públic assistent.

Recordeu que podeu consultar els actes del Carnestoltes a Gironella en aquest díptic

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a