Comença la VIII edició del Festival de Poesia “Vila de Gironella”

1014 viii festival poesia gironella

Els actes s’allargaran fins a finals de novembre

 

Aquest divendres, 14 d’octubre, comença una nova edició del Festival de Poesia “Vila de Gironella”, organitzat per l’Associació CalamArts en Tinta, amb un recital de poemes amb Aureli Trujillo, Marc Comabella, Cecília Navarro i Àngels Marzo a l’Espai Santa Eulàlia. El festival, posarà el punt i final el 19 de novembre, amb un concert adreçat al públic familiar “De poetes cançonetes” de Toni Xuclà.

El cartell, que es va presentar a l’entrega de premis del II Premi de Poesia “Vila de Gironella” inclou tallers per a infants, joves i adults; exposicions; recitals de poesia; i concerts, a més d’accions visibles per a tota la ciutadania, com ara la decoració dels aparadors dels comerços amb pomes de poetes que participen al festival.

Lluís Vall, regidor de Cultura, valora molt positivament la continuïtat del festival, que ja s’ha establert com un referent a la comarca i a la Catalunya Central.

 

programacio viii festival poesia gironella

II Premi de Poesia “Vila de Gironella”

Toni Gol, que va actuar com a presentador, va llegir el veredicte del jurat format per: Montserrat Altarriba, Montserrat Butxaca, Chantal Poch, Joaquim Puig i Gerard Vilardaga.

El premi de la categoria infantil (fins a 11 anys) va ser per Berta Castaño Rosell (Escola Gironella) pel poema titulat : Les estacions.

El premi de la categoria juvenil (de 12 a 18anys) va ser per Elena Orriols Fernández (IES Pere Fontdevila-Gironella) pel poema: Escuma i fum.

El premi en categoria adults va ser per Joan Carles González Pujalte (Mataró) pel poemari: Paisatges de les ombres més fosques d’un test de Rorschach.

 

El premi en aquesta categoria contempla que l’obra guanyadora serà publicada per Neret Edicions.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a