Gironella inaugura el Festival Test 2022

0630 test gironella inaugracio

El nucli històric es convertirà en l’escenari de les obres de microteatre

Divendres 8 de juliol Gironella acollirà la inauguració del Test 2022, el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic de microteatre obert a propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

Lluís Vall, regidor de cultura, explica que a Gironella es podran veure 7 dels 14 espectacles del festival, que com ja és habitual s’ubicaran en carrers i places del nucli històric. “Una de les novetats d’aquesta edició, més enllà d’acollir la inauguració, és que serà gratuït, i els espectadors es podran moure lliurement per poder veure totes les obres” destaca Vall.

El punt de trobada serà a la Plaça de la Vila a les 21.30h, i s’allargarà fins a la 1 de la nit amb un total de 3 passis de cada obra.

OBRES

La inauguració

Comèdia. 20 minuts

Vols inaugurar alguna cosa? Una font, un fanal, el teu gos? Marie Claire Eventos t’ho inaugura! Preparades per tallar la cinta vermella allà on els hi demanin, Marie Claire, Aurora i la Reina Octava intentaran muntar la millor inauguració que mai hauràs vist. Un show hilarant, ple d’humor i divertit per a tots els públics. Un espectacle de carrer en estat pur, intervenció en l’espai de carrer i molta participació del públic.

La roba bruta

Comèdia. 15 minuts

Violeta es troba tancada al lavabo de casa dels seus sogres. Se sent malalta per la ingesta d’alcohol i no pot parar de vomitar. De cop, apareix la Joana, la seva àvia i àngel de la guard amb qui mantindrà una conversa que l’ajudarà a iniciar un viatge cap a la maduresa.

Això no és un mapa

Drama. 20 minuts

Dues veus ens parlaran sobre la impotència, l’amor, la por, la ràbia, el record, el desig d’una altra vida, un altre final; dos personatges que necessiten parlar de la injustícia, de tot allò que no entenen, de tot allò que podia haver acabat d’una altra manera o no, qui ho sap, per a posar damunt la taula una situació que tristament es segueix repetint... Fins quan?

Ull nu

Altres. 25 minuts

Aquest espectacle pretén ser un punt de trobada entre dues disciplines artístiques que fusionades creïn una sola unitat. Quan una estrella desapareix, la seva llum segueix viva durant molts anys. Ull nu ens fa un paral·lelisme amb la mort humana, generant així huracans d’emocions, convidant a l’espectador a sentir i a deixar-se portar per la música i la dansa.

SL (SOCIETAT AL LÍMIT)

Comèdia. 20 minuts

La Roberta és una dona com moltes altres. Treballa allà a casa, treballa fora de casa, treballa de casa a la feina i treballa de la feina a casa! La Roberta és una dona com moltes altres. Somia, anhela, desitja i projecta més enllà del que viu. Què passaria si es deixés endur pels seus instints, si es deixés seduir pel seu cor? Un espectacle que, barrejant diferents disciplines com el teatre gestual, la dansa i el clown, ens explica el dia a dia d’una dona treballadora.

FORADADA

Altres. 22 minuts

Inspirada per una llegenda de la muntanya de Montserrat, parteix de la tradició per qüestionar el gènere, a través del moviment amb un cistell de vímet. Una proposta on la mirada horitzontal i participativa del públic transforma el cos acrobàtic en un ritual sensible i subtil de reflexió col·lectiva.

Començar

Comèdia romàntica. 16 minuts

La Magda i l’Àlex tenen algunes coses en comú: Els dos van ser víctimes del bullying a l’institut. Els dos han vingut aquesta nit a la trobada d’ex-alumnes. Els dos n’han fugit tan bon punt han pogut. Als 2 se’ls ha obert antigues ferides... i els dos son incapaços de separar-se des de que s’han trobat. Aquesta és la història d’un encontre entre dues ànimes bessones, una història que només acaba de COMENÇAR.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a