Els jardins de la Torre de l’Amo de Viladomiu acolliran Voilàdomiu, un cicle de concerts tribut

0628 voiladomiu

Els concerts es faran cada divendres de juliol

Els jardins de la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou acolliran els divendres de juliol un cicle de concerts tribut a grans bandes internacionals, el “Voilàdmiu”, que a més també oferirà música en directe diumenges per fer el vermut i foodtrucks tot el cap de setmana.

El primer concert serà aquest divendres 1 de juliol, amb un tribut al “Supertramp”, el 8 de juliol tribut a “Dire Straits”, el 15 de juliol “Springsteen acústic”, el 22 de juliol a “Pink Floyd” i el 29 de juliol a “U2”. Les entrades per aquests concerts es poden comprar online a voila.cat i tenen un preu de 15€. Dissabtes al vespre, a partir de les 19.00h, i diumenges de 12.00h a 14.00h i de 19.00h a 22.00h l’entrada serà gratuïta, i hi haurà servei de food trucks i música en directe o ambiental en funció del dia.

Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, ha explicat que aquesta cicle complementarà la programació cultural de les Festes Majors de barri, i se suma a l’oferta que ja existeix al municipi i a la comarca, i ha animat a tota la ciutadania de Gironella, però també del Berguedà, a que gaudeixi dels concerts en un entorn idíl·lic com és la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou.

Aquest cicle de concerts ve de la mà del Voilà, un espai de cultura responsable, creadors també dels Vermusic.

cartell voiladomiu gironella

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a