Màgia, música, cine i teatre, els protagonistes del Culturitza’t aquest trimestre

0419 culturitzat

Les entrades ja estan a la venda online a l’Ajuntament, al Casal Cívic La Llar i a la Biblioteca

El Culturitza’t, el cicle d’activitats culturals de Gironella, manté la programació estable aquest segon trimestre amb un total de 9 espectacles que inclouen música, teatre, màgia i cinema.

“Un dels grans canvis d’aquest trimestre és que s’hi inclouen no només els actes culturals programats des de l’Ajuntament, si no també els que organitzen les entitats del municipi” explica Lluís Vall, regidor de Cultura. El tret de sortida de la programació d’aquest segon trimestre va ser el concert d’Opia de Marcel Fabregat, en marc del Festival Up Berguedà, i aquest cap de setmana, coincidint amb Sant Marc, se celebrarà el Vermusic a l’Ermita de Sant Marc, i per Sant Jordi La Closca Teatre representarà “Jo, Cyrano”, una versió del text teatral de Cyrano de Bergerac d’Edmon Rostand. La pel·líicula “Bon dia Món”, dins del CineXic, una iniciativa d’Ominium Cultural per fomentar el cinema infantil en català tancarà la programació de mes d’abril.

Al maig arribarà un dels plats forts, el festival de màgia “Magikae”, amb tallers, xous i espectacles itinerants que ompliran els carrers del municipi. El 29 de maig l’Aula associada de música de Gironella i l’EMM de Puig-Reig protagonitzaran “Nora i el Jazz”. El 4 de juny tornarà el cinema infantil sense pares i mares amb la pel·lícula “Jumanji”, i el mateix cap de setmana, hi haurà un concert amb la Coral La Vall de Sant Climent de Llobregat, organitzat per la Coral Estel de Gironella. El concert “Passejant amb en Llach”, del Grup Vocal V9 i la V9 Band posaran el punt i final a la programació d’aquest trimestre el 25 de juny.

Les entrades pels espectacles ja estan a la venda i es poden comprar online a la pàgina web culturitzat.cat, o físicament a l’Ajuntament de Gironella, al Casal Cívic La Llar i a la Biblioteca de Gironella pagant exclusivament amb targeta. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a