Paula Valls inaugura el Culturitza’t 2021 aquest cap de setmana

 0412 presentacio culturitzat

S’ha presentat la programació d’abril a juny

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació del Culturitza’t dels mesos d’abril, maig i juny, que comença aquest diumenge amb el concert de Paula Valls, al Local del Blat.

La cantant presentarà el seu primer treball de llarga durada “I am”, produït per David Soler. Un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen. En un registre diferent al seu impressionant EP de debut Black and White, s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants.

“Contra la crisi, CULTURA!, i més en un context com l'actual, on hem viscuts mesos de reclusió constant, ara més que mai cal apostar per sortir de casa, veure's amb altra gent al teatre i gaudir de les ofertes que avui hem presentat, una agenda plena d'activitats pensada per a tots els públics i sobretot a preus populars, perquè l'accés a la cultura és un dret fonamental. Animo a tothom a venir i a omplir els espais, ajudem a un sector que se les ha vist magres en els darrers mesos i sobretot fem comunitat i fem gran la cultura que és segura”, ha dit Lluís Vall, regidor de Cultura

La programació compta amb activitats per a tots els públics, i incorpora les projeccions del Cicle Gaudí i les sessions de cinema infantil sense pares, una iniciativa del Consell d’Infants del municipi que té molt èxit entre el públic més menut, afegeix Vall. El regidor també destaca que en aquesta edició es recupera el Vermusic en motiu de Sant Marc, el cap de setmana del 23 al 25 d'abril.

Per tal de garantir les mesures de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya l’aforament dels espectacles és del 50% i és necessari reservar entrada. Tant per accedir com durant els espectacles serà obligatori l’ús de mascareta, i en espais tancats no es podrà menjar ni beure.

 Les entrades i la informació dels actes es pot trobar a la nova web, culturitzat.cat

AGENDA D'ACTES

18 d’abril – Paula Valls. 5€. Comprar entrades.

24 d’abril – Roger Illa. Gratuït. Reservar entrades.

23, 24 i 15 d’abril – Vermusic. 1€

25 d’abril – Cicle Gaudí: Sentimental. Consultar preus. Comprar entrades.

1 de maig – Italino Grand Hotel. 5€. Comprar entrades.

2 de maig – Pep i MªJosé. Reserva d’entrades al 639728513.

9 de maig – Mort a les cunetes. 5€. Comprar entrades.

16 de maig – Ginestà. 5€. Comprar entrades.

23 de maig – Cinema infantil: Bob esponja al rescate. Gratuït. Reservar entrades.

30 de maig – Cicle Gaudí: La vampira de Barcelona. Consultar preus. Comprar entrades.

2 de juny – Cinema infantil: Pixels. Gratuït. Reservar entrades.

13 de juny – Gemma Humet. 5€. Comprar entrades.

27 de juny – Cicle Gaudí: My mexican brètzel. Consultar preus. Comprar entrades.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a