S’aprova el canvi de model de gestió dels socorristes de la piscina municipal

S’aprova el canvi de model de gestió dels socorristes de la piscina municipal

L’equip de govern licita aquest nou servei que s’incrementa en 430 hores efectives de treball de personal tècnic

La modificació de crèdit del pressupost aprovada amb els vots favorables de l’equip de govern de l’Ajuntament de Gironella servirà per implementar el canvi en la gestió dels socorristes de la piscina municipal d’estiu. Així es va aprovar en el ple municipal celebrat aquest dilluns, 2 de maig.

Des de CiU s’ha procedit a licitar aquest servei per tal d’incrementar les hores efectives de treball de personal tècnic, que passa de 2.150 hores a 2.580. Segons va explicar l’alcalde, David Font, aquest nou model servirà per solucionar la dificultat en trobar personal del servei com ja va succeir la temporada passada i que dificultava l’obertura de la piscina municipal de Gironella.

Aquesta modificació va comptar amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció del grup de l’oposició qui va manifestar que no és el format que haurien desitjat però que esperaran a fer la valoració un cop acabada la temporada d’estiu.

El nou protocol d’ajudes de caràcter social a persones amb dificultats de Gironella s’aprova per unanimitat

El segon punt va comptar amb l’acord dels dos grups amb representació política al consistori i feia referència a l’aprovació del nou protocol d’ajudes de caràcter social a persones amb dificultats del municipi.

El protocol, redactat a nivell comarcal amb la participació dels tècnics municipals i la Diputació de Barcelona, compta amb un ampli suport polític i és una aposta per crear uns mateixos criteris per seguir ajudant les persones que realment ho necessiten arrel de la crisi econòmica.

En el torn de precs i preguntes el grup d’ERC va demanar les novetats sobre l’Escola de Gironella i la seva construcció i la situació de la plaça de pediatria al Centre d'Atenció Primària (CAP).

Podeu veure el vídeo del ple aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a