L’Ajuntament de Gironella tanca l’exercici 2021 amb un resultat pressupostari positiu de 840.764,55€

 cromo ajuntament

La ràtio d’endeutament, la més baixa dels últims 12 anys, se situa al 18%

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va donar compte de l’aprovació de la liquidació de l’exercici 2021, que es va tancar amb un resultat positiu, “seguint la tendència d’exercicis anteriors” va comentar David Font, alcalde i regidor d’Hisenda.

Font va explicar que el romanent de tresoreria tornava a ser positiu, al voltant dels 68.000€, i amb un resultat pressupostari també positiu superior als 840.000€, i que tal i com es veurà a la comissió de comptes, que ja està convocada, la ràtio d’endeutament s’ha situat al voltant del 18%, la xifra més baixa dels últims anys, “seguint la dinàmica de reduir l’endeutament, el que ens permet tenir uns comptes el més sanejats possibles i amb resultats positius” va comentar Font.

Responent a la pregunta de l’oposició, l’alcalde va explicar part dels pagaments endarrerits de la Generalitat ja es van rebre a finals de gener, donant així novament múscul de tresoreria. Font va destacar que ja s’està treballant amb el tancament de l’any 2022, i la previsió és que durant el mes d’abril ja estigui també liquidat.

Al torn de precs i preguntes no hi va haver cap pregunta per part de l’oposició.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a