InfoGironella, el nou mitjà de comunicació de premsa escrita de l’Ajuntament de Gironella

InfoGironella, el nou mitjà de comunicació de premsa escrita de l’Ajuntament de Gironella

El bulletí ‘low cost’ es complementa amb el ja existent butlletí electrònic i la informació constant a través d’internet i les xarxes socials del consistori

L’Ajuntament de Gironella segueix fent passos endavant per complir amb les bones pràctiques d’informació pel que fa a transparència i qualitat de la comunicació local pública, tal com es reconeixia el passat 21 de desembre de 2014 i com s’informava aquí.

Lluís Vall, regidor de Comunicació i TIC, destaca que amb el nou InfoGironella es compleix amb la voluntat i compliment del programa electoral de treure un butlletí escrit bimensual en format paper i repartit a diferents comerços del municipi.

L’Ajuntament de Gironella també compta amb un butlletí digital electrònic en què tothom qui ho vulgui es pot registrar gratuïtament des de www.gironella.cat i es rebrà cada dos mesos al compte de correu electrònic indicat

Per la seva banda, David Font, alcalde de Gironella, ha recordat que fa set anys va néixer una revista a tot color amb moltes pàgines i molt lluïda però també molt costosa. Per això, i després d’analitzar els números municipals, es va eliminar aquesta despesa i mantenint les bones pràctiques en transparència i comunicació local pública, s’ha recuperat la informació impresa en un butlletí imprès a baix cost.

Tant Vall com Font, remarquen que se seguirà potenciant la informació i comunicació a nivell d’internet i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Gironella per acostar cada cop més el consistori a la població.

Així a InfoGironella hi té cabuda la informació tant de l’equip de govern com de l’oposició per tal que la ciutadania estigui el més informada possible del que passa a l’Ajuntament.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a