Nous canals d’informació de l’Ajuntament de Gironella

Nous canals d’informació de l’Ajuntament de Gironella

S’activen les xarxes socials de l’Ajuntament de Gironella i s’aposta per un nou butlletí digital gratuït d’informació

Seguint amb l’aposta per la millora de la presència de l’Ajuntament a Internet i la transparència de la informació que va començar amb la presentació del nou web municipal el passat 30 d’octubre, els gironellencs i gironellenques compten des d’aquest dilluns 1 de desembre amb nous canals d’informació per seguir tota la informació vinculada amb el municipi de Gironella.

La pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Gironella, a la que es pot accedir des d’aquí i el compte de Twitter @AjGironella es reactiven de manera regular per informar sobre actes, notícies i comunicacions d’emergència, en cas de necessitat, sempre que afectin al municipi.

Sílvia Giner, regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, creu que “amb aquestes noves vies d’informació, s’obre un espai de comunicació a les diferents entitats i associacions gironellenques per tal que puguin facilitar informacions que creguin d’interès i que vulguin ser comunicades des dels canals de comunicació de l’Ajuntament a la resta de la ciutadania”.

Una iniciativa que es treballarà en una propera trobada amb les diferents associacions i entitats per tal de seguir amb la voluntat de millorar la comunicació pública al municipi de Gironella.

Instagram és la nova xarxa social vinculada amb la fotografia que s'ha activat el passat dilluns i en què totes les persones seguidores poden comentar i gaudir de les fotografies que es publiquin a @AjGironella.

A més, tots les persones que utilitzin aquesta aplicació podran fotografiar paisatges i esdeveniments al municipi i un cop etiquetades amb el hashtag #Gironella, a través d’Instagram, podran veure les fotografies a la galeria d’aquesta xarxa a www.gironella.cat.

InfoGironella digital és una publicació que s’enviarà periòdicament als correus electrònics de totes les persones que s’hagin subscrit gratuïtament

Com s’informava el passat 30 d’octubre, totes les persones interessades en rebre informació gratuïta vinculada amb Gironella al seu compte de correu electrònic podran registrar-se al butlletí Infogironella Digital mitjançant el web municipal.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a