Estrena del nou web de l'Ajuntament de Gironella

L’Ajuntament de Gironella estrena nou web que aposta per la transparència i la qualitat de la comunicació local

A dia d'avui, el web més transparent del Berguedà segons el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP)

L’alcalde de Gironella, David Font, i la regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, Sílvia Giner, han presentat aquest dijous 30 d’octubre el nou web de la corporació que aposta per la transparència i la qualitat de la comunicació local pública.

L’espai dirigit a la Participació Ciutadana és una de les apostes d’aquesta nova pàgina que pretén acostar un pèl més l’Ajuntament a la ciutadania. Mitjançant aquest apartat, els vilatans i vilatanes poden plantejar suggeriments, queixes o propostes que l’equip de govern es compromet a respondre en un plaç màxim de 72 hores i que quedaran publicats al web perquè totes les persones que hi estiguin interessades puguin seguir els debats generats.

Amb aquesta eina l’equip de CiU compleix un altre dels compromisos del programa electoral de les darreres eleccions municipals.

La pàgina dissenyada per Isaac Romero, de l’empresa Infoactiva’t de Prats de Lluçanès, segueix la majoria de punts establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, responsables del Segell Infoparticipa, i que mesura la transparència dels diferents webs corporatius dels ajuntaments de tots els municipis catalans.

A hores d’ara, a un dia de tancar les auditories per l’entrega dels Segells Infoparticipa el proper mes de gener, el nou web de Gironella es converteix en el més transparent i amb més qualitat de la informació local al Berguedà, segons el LPCCP

El web, també ajustat per ser visible en tabletes digitals i mòbils d’última generació, es posarà on line aquest divendres 31 d’octubre.

A diferència de l’anterior pàgina web, s’hi ofereix informació sobre les diferents àrees que formen el Consistori, els membres del Ple municipal amb formularis de contacte directe i xarxes socials, l’estat d’execució del pressupost, un espai reservat per a la publicació de notícies dels diferents grups municipals i un mòdul de registre per rebre gratuïtament l’Infogironella Digital, un butlletí electrònic que s’enviarà periòdicament als correus electrònics de totes les persones que s’hagin subscrit.

Amb el nou web es comença una nova aposta per la millora de la presència de l’Ajuntament de Gironella a Internet i que seguirà amb l’activació de les diferents xarxes socials de la corporació que també estan visibles a la nova pàgina.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a