L’Ajuntament de Gironella ofereix ajudes per obrir negocis al municipi i per reformar o ampliar els ja existents

comerc web

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 25 de novembre

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Gironella segueix implantant un seguit de mesures amb l’objectiu d’oferir avantatges competitius per a aquelles persones que vulguin crear el seu negoci al municipi o reformar-ne un de ja existent.

Es tracta d’una ajuda a fons perdut per tal de fomentar l’activitat econòmica al municipi, i es poden obtenir fins a 600 euros per destinar a les actuacions de millora, implantació o ampliació de negocis de la població. L’import total destinat a aquesta línia de subvencions és de 6.000 € procedents del pressupost municipal de 2016.

Segons explica la regidora de promoció econòmica, M. Àngels Sallés, “la filosofia del projecte és fomentar l'obertura de nous negocis a Gironella o bé facilitar la renovació i modernització dels comerços que ja hi ha”. “És una eina de mantenir el teixit comercial viu”, destaca. A més, Sallés recorda que “de fet, l’eix comercial de Gironella és dels més actius de la comarca”.

Totes les sol·licituds per a aquestes subvencions a l’emprenedoria es podran presentar a l’ajuntament fins el pròxim divendres dia 25 de novembre.

Podeu consultar les bases reguladores de les subvencions aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a