S’obre el concurs del servei de bar de la piscina municipal

cromo piscina

Les candidatures es poden presentar fins divendres 31 de maig

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat els tràmits per la concessió del servei de bar de la Piscina Municipal pels anys 2019 – 2020. El servei inclou la gestió dels bars, la cafeteria i la neteja d’ambdues zones.

El bar-cafeteria està situat a l’interior de les piscines municipals i està format per una zona de barra i local, cuina, magatzem i dues terrasses. El contracte té un valor de 2.541€ i és prorrogable a 1 any sempre que s’hagi prestat el servei amb diligència.

Els interessats poden consultar les condicions i els plecs de clàusules en aquest enllaç, i les ofertes s’han de presentar a través del perfil del contractant.

Enguany també s’ha obert el concurs per a la gestió de socorrisme, que assegura una major cobertura del servei de vigilància amb professionals qualificats. El concurs és pels propers 2 anys.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a