L’alcalde de Gironella es reuneix amb el president de la Diputació de Barcelona

 0129 visitapresidentdiba

L’Ajuntament de Gironella ha rebut 2,5 milions d’euros en 3 anys

L’alcalde de Gironella, David Font, es va reunir amb el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, el passat 8 de gener per parlar de vies de col·laboració en l’àmbit turístic, esportiu i de suport a les persones, així com de projectes al municipi que compten amb el suport de la diputació, com ara la reforma del Local del Blat i l’Església Vella.

Les obres de renovació del Local del Blat ja estan en marxa, i està previst que s’acabin a finals del mes de març. Aquesta actuació transformarà el local en un espai escènic-musical ben equipat per la realització d’espectacles teatrals i musicals, ja que s’adequarà l’escenari i es construirà una caixa escènica completa, amb maquinària escènica per a cortinatges, galeria de treball lateral, i talls i carrils motoritzats. A més, també s’instal·larà l’equipament d’il·luminació i àudio. Un cop acabades les obres, s’instal·laran les butaques, que es podran emmagatzemar sota l’escenari, transformant l’equipament en un teatre, o en una sala més polivalent, segons les necessitats.

Un altre dels projecte que compta amb el suport de la diputació, és la reforma de l’Església Vella de Santa Eulàlia. El projecte, redactat per la Diputació de Barcelona, contempla eliminar les barreres arquitectòniques, dotar la sala de cambres higièniques i millorar les condicions climàtiques i lumíniques, tot implementant a la vegada mesures d’estalvi energètic, que permetran fer-hi reunions i convencions de petit format.

Més enllà d’aquests projectes, durant el mandat del 2015, i fins a finals del 2018, l’ajuntament ha rebut al voltat de 2,5 milions d’euros en ajudes i subvencions directes i indirectes per projectes a Gironella, una xifra superior en gairebé 800.000€ al mandat anterior.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a