Gironella suspèn els actes institucionals de la Festa Major i manté la resta de programa

minut silenci

Minut de silenci a la plaça de la Vila

Respectant els dies de dol oficial decretats pel President de la Generalitat de Catalunya, no hi haurà els actes institucionals de proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Gironella 2017 ni el pregó de Festa Major

L’Ajuntament de Gironella ha decidit el dia d’avui recuperar el més aviat possible la normalitat després dels successos ocorreguts ahir al nostre país, i manté els actes lúdics i festius previstos per aquests dies de Festa Major.

La corporació vol mostrar el màxim respecte al decret de dol i alhora fer-ho compatible amb deixar participar al poble de la seva Festa Major. La decisió presa té efectes en l’acte previst per avui al vespre de proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Gironella 2017 que s’ajorna a nova data pendent de confirmar, i el Pregó oficial de la Festa Major de demà dissabte que tampoc es portarà a terme, si bé el Festival de Dansa Folklòrica es manté. 

Tal com es va anunciar ahir, el festival Holi Dolly se celebrarà dimarts vinent, dia 22 d’agost, a les 19.00 h. a la plaça de l’Estació, i aquella mateixa tarda també es proclamarà el Padrí i la Padrina de la Residència Sant Roc, a les 20.15 h. En el cas de la proclamació de l’Hereu i la Pubilla, l’Ajuntament informarà puntualment de la nova data de celebració a través dels canals habituals de comunicació.

Així mateix, els actes que es portin a terme tindran un record amb motiu de les víctimes i familiars del tràgic atemptat d’ahir a Barcelona i en cap cas tindran caràcter institucional, sinó que es donarà l’absolut i únic protagonisme a tots els ciutadans que en vulguin prendre part.

Finalment l’ajuntament vol manifestar novament el seu condol a les víctimes i familiars de l’atemptat d’ahir, com ha demostrat conjuntament amb els seus ciutadans amb els 5 minuts de silenci. Perquè tenim la confiança que només exercint els valors de la democràcia i la llibertat aconseguirem combatre aquest terrorisme bàrbar

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a