El cabal del riu Llobregat augmentarà dijous i es recomana evitar acostar-se la llera

foto llobregat

Les maniobres a l’embassament de La Baells no significaran cap desbordament però poden provocar crescudes sobtades a la llera principal

Segons informacions rebudes de l’Agència Catalana de l’Aigua, Protecció Civil adverteix que el proper dijous dia 23 de febrer es faran maniobres per comprovar el bon funcionament dels òrgans de desguàs de l’embassament de La Baells. No respon, doncs, a cap gestió d’avingudes d’aigua.

Per aquesta maniobra, el cabal desembassat no suposarà el desbordament de la llera ni l’afecció a cap servei bàsic, però podrà augmentar sobtadament la llera principal i afectar trams baixos i guals.

Així doncs, es recomana evitar els accessos a la llera, punts baixos, guals i creuaments de riu a nivell, entre altres, al municipi de Gironella.

La maniobra servirà per comprovar el bon funcionament dels òrgans de desguàs i tindrà lloc dijous entre les 10 h i les 14 h. El cabal màxim puntual serà de 20 m3/s.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a