Una mostra gastronòmica del blat de moro escairat a Mèxic obrirà la Fira de la Puríssima

fira web

A l’àpat s’hi podran degustar petits plats que mostraran com es cuina el producte a Mèxic, però també en l’alta gastronomia catalana

El blat de moro escairat serà el protagonista gastronòmic de la nit del 3 de desembre. A banda de la festa de l’encesa de llums, a les 9 del vespre es farà un sopar gastronòmic sota el títol “Viatge gastronòmic de Mèxic a Gironella”. Aquest tast servirà com a preàmbul per presentar tota la Fira de la Puríssima.

L’àpat consistirà en un tast gastronòmic de petits plats de degustació que mostraran el blat de moro escairat tal com es prepara a Mèxic, i s’acabarà amb la preparació actual i també les noves maneres de menjar blat de moro, passant per l’alta gastronomia. A més, el tast anirà acompanyat d’una actuació del duet ZEL.

Els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament de Gironella, Moda Infantil Xicks i Dietètica Beth per un preu de 18 euros.

En paraules de la regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, aquesta serà “una bona oportunitat per degustar l’alta cuina i gaudir d’una gran nit arrodonida per la música en directe del duet ZEL”.

El blat de moro escairat ja va tenir un espai propi fa poques setmanes al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on l’Ajuntament de Gironella i la Fundació Alícia van presentar el resultat del projecte que estan duent a terme sobre la cuina d’aquest producte.

Podeu consultar aquí el programa complet de la Fira.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a