L’Ajuntament de Gironella segueix promovent l’ocupació amb 5 nou places de treball municipals

L’Ajuntament de Gironella segueix promovent l’ocupació amb 5 nou places de treball municipals

Quatre d’aquestes places seran efectives a partir del proper 1 de setembre en la segona fase del programa Inclou d’enguany

L’Ajuntament de Gironella ofereix cinc noves places de treball. La regidora de Promoció econòmica i ocupació, M. Àngels Sallés, ha explicat que quatre d’aquests llocs de treball, amb una durada contractual de mig any, estan inclosos dins del Programa Inclou que promou la lluita contra l’exclusió social al municipi, i una cinquena plaça, de dos anys de contracte a mitja jornada, com a personal de neteja d’edificis municipals.

Sallés ha remarcat que totes les persones interessades en les dues places de peons de via pública i dues de conserge d’espais municipals, amb pla formatiu inclòs, poden presentar les seves sol·licituds fins el proper dilluns, 5 de juliol. Les bases i condicions per aquesta convocatòria es poden consultar aquí.

És la segona fase del programa Inclou i la vuitena convocatòria d’aquest projecte de lluita contra l’exclusió social a Gironella, ideat a finals del 2012, i del que ja se n’han beneficiat 32 persones

Per altra banda, la regidora de Promoció econòmica i ocupació ha recordat que fins el proper 18 de juliol estarà oberta la recepció de sol·licituds per una plaça d’operari de neteja d’edificis municipals amb un contracte de mitja jornada durant 24 mesos. Per tal de conèixer-ne totes les condicions i requisits podeu llegir-les en aquest enllaç.

Les sol·licituds d’ambdós processos s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a