Gironella implementa les millores als barris demanades pel veïnat

cromo ajuntament03

Les actuacions s’han realitzat al llarg de l’any 2022

 L’Ajuntament de Gironella ha implementat les mesures de millora als barris acordades amb la ciutadania del municipi a través de les reunions amb el regidor i regidora de cada barri.

L’any 2022 el Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar una partida de 49.500€ al pressupost municipal destinada al programa de millora de barris i colònies de la Vila.  David Saborido, regidor de Participació ciutadana, ha explicat que aquest diners s’han destinat a actuacions de millora escollides per la pròpia ciutadania a través de les reunions amb el regidor i regidora de cada barri.

Les reunions amb la ciutadania es van coordinar des de la regidoria de cada barri i es van celebrar el segon trimestre de l’any 2022. “En aquestes reunions s’han escoltat les demandes de la ciutadania, que després s’han traslladat als tècnics municipals perquè les valoressin i quantifiquessin.” Ha afegit Saborido. De totes les propostes es van escollir les més prioritaries marcades pel veïnat, com ara, la creació d'una rampa amb barana a un punt no accessible a Cap del Pla, o la instal·lació de bancs al camí que uneix Cal Bassacs i la Font dels Torracs.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a