S’obren les inscripcions per les activitats permanents al Casal Cívic La Llar

0914 activitats lallar 2022 

Les activitats comencen el 3 d’octubre

 

El Casal Cívic La Llar obre el període d’inscripcions a les activitats permanents del curs 2022-2023. Les activitats començaran el 3 d’octubre, i les inscripcions es poden fer fins el 23 de setembre presencialment a la recepció de l’equipament.

Per tercer any consecutiu La Llar ofereix una programació d’activitats estable de setembre a juny, a la que al llarg dels mesos s’hi afegeixen xerrades, tallers, conferències i activitats esporàdiques, explica Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones. Enguany les novetats són els balls llatins i coreodance, activitats gratuïtes, que s’afegeixen a la programació.

 activitats lallar 2022

La regidora recorda que les activitats estan obertes a tots els públics, però que les persones jubilades empadronades al municipi tenen prioritat a l’hora d’inscriure’s i l'Ajuntament els subvenciona una part de les activitats de pagament . Les inscripcions es poden fer fins el 23 de setembre a la recepció del casal dilluns i dimecres de 9.30h a 12.00h i de dilluns a divendres de 15.00h a 19.00h.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a