Gironella entrega 110 roses solidàries a les persones majors de 80 anys que viuen soles

 0423 roses solidaries

El projecte s’ha recuperat després de l’aturada l’any 2020 degut a la Covid-19

En motiu de la Diada de Sant Jordi s’han repartit 110 roses solidàries a persones majors de 80 anys que viuen soles empadronades a Gironella.

El projecte va néixer l’any 2013 de la col·laboració entre els serveis socials i el Casal “La Llar”, obert a centres educatius, entitats i tota la població del municipi. Enguany, però, per reduir el risc de contagi les roses no s’han elaborat a mà, sinó que s’han comprat a l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, per així també duplicar la solidaritat: cap a les persones grans que viuen soles i per una entitat de la comarca que treballa amb persones amb diversitat funcional intel·lectual. A més, les persones encarregade de repartir-les han sigut els regidors i regidores de l’equip de govern, i part dels treballadors i treballadores municipals i del CAP Gironella.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que aquest any s’ha volgut recuperar el projecte tot i la Covid-19 i s’ha adaptat al màxim per tal de complir amb les mesures de seguretat. Terricabres explica que les persones grans que viuen soles són un dels col·lectius més vulnerables degut a la pandèmia, i entregar-les-hi una rosa és una forma de mostrar el nostre acompanyament i suport. La regidora també s’ha mostrat sorpresa per la gran quantitat de persones que han volgut rebre la rosa tenint en compte la situació actual.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a