L’Ajuntament de Gironella adequa el segon pis social del municipi

0218 pissocial 

L’habitatge està situat a l’Avinguda Catalunya, 2 

L’Ajuntament de Gironella ha rehabilitat el segon pis social del municipi, situat a l’Avinguda Catalunya 2, a la finca on hi havia l’antic escorxador municipal.

L’immoble, propietat de l’Ajuntament de Gironella, ja disposava d’un pis social a la primera planta, condicionat l’any 2015, i ara s’ha adequat la planta baixa, per fer-hi un habitatge social i accessible.

Les obres de condicionament s’han basat en l’accessibilitat i l’habitabilitat, s’han adequat els recorreguts, s’ha remodelat el bany, i renovat la instal·lació elèctrica. A més, s’han millorat l’aïllament amb la col·locació de noves finestres i doble envidrament.

Teresa Terricabres, regidora d’atenció a les persones, destaca la importància de tenir dos pisos socials a Gironella, un d’ells, adaptat per a persones amb discapacitat.

Aquest projecte ha tingut un cost de 25.303,45€, dels quals 10.000€ s’han obtingut gràcies a un acord amb l’Obra Social “La Caixa”, firmat el passat 2018, i 9.000€ a través de la Diputació de Barcelona. Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a