L’Ajuntament segueix desenvolupant actuacions incloses al pla de Mobilitat per a millorar la seguretat al municipi

vorera calramons 3001

El consistori ha construit una vorera a Cal Ramons i una escullera al C/ Font de l’Ermita

El mes de gener l’Ajuntament de Gironella ha realitzat diverses actuacions de millora al municipi per augmenter la seguretat dels gironellencs. Concretament, s’ha construit una vorera a Cal Ramons que enllaça la urbanització, i s’han finalitzat les obres d’una escullera al  Carrer de la Font de l’Ermita.

 

Cal Ramons

L’actuació a la zona ha consistit en crear una vorera que enllaça la carretera Serres de Biure amb el Carrer Pla de Corbera, enllaçant així tota la urbanització. S’ha pogut crear aquesta vorera així com posar-hi una barana de seguretat en un tram d’uns 100m. Concretament en aquesta zona era un punt on no existía cap espai de seguretat pels vianants, el que implicava que els trajectes a peu es fessin pel mig de la calçada. Aquesta actuació es va preveure en el seu moment en el Pla de Mobilitat del municipi, aprovat l’any 2016, i s’ha pogut tirar endavant amb recursos propis del pressupost del 2017, amb un cost de 26.250€.

 

Carrer de la Font de l’Ermita

Aquest tram de vial, que uneix el nucli històric amb la font de l’Ermita, presentava un risc d’esllavissada a causa del pas dels vehicles. De fet, en els últims mesos s’havia hagut de senyalitzar part de la zona per un esfondrament com a conseqüència de les pluges que havien fet créixer la riera d’Olvan, molt propera a la zona de l’escullera. Per evitar danys superiors, l’Ajuntament ha decidit construir una escullera de pedra per assentar el terreny. A més, en el punt on s’ha fet l’actuació s’ha guanyat en amplada de la via.

 

La regidora d’urbanisme, Sílva Corbera, explica que amb aquestes actuacions es respon a demandes dels vilatans, així com seguir amb l’objectiu de millora i treball constant per millorar el municipi. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a