Finalitzen les obres de millora del camí de Cal Pere Vell fins a Viladomiu Vell

Finalitzen les obres de millora del camí de Cal Pere Vell fins a Viladomiu Vell

Les obres de pavimentació del camí entre Cal Pere Vell i Viladomiu Vell suposen la millora de la seguretat del camí, així com faciliten la recollida de les aigües pluvias, evitant que el paviment es malmeti.

Aquestes obres, han estat finançades a través d'una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb un cost de 34.320 euros. L'empresa que els ha realitzat ha estat Construccions Icart.

Atés que la circulació entre aquest camí cada cop era més freqüent i és un lloc on es realitzen circuits en bicicleta i es practica senderisme, l'Ajuntament de Gironella va sol·licitar, a través del Consell Comarcal, la subvenció per a fer l'arerenjament del camí. Les millores han consistit en el reperfilat dels trams del camí, una excavació del terreny, i el refinat d'una capa de tot-ú compactat.

 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a