Gironella dona el tret de sortida a l’elaboració del Pla de Salut Local

0531 pla salut

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona

El Pla de Salut Local és una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadana de forma equitativa i eficient. L’elaboració del pla va començar a finals de 2017 amb la intenció de sumar esforços per millorar la salut i el benestar de la població i reduir les desigualtats socials, comptant amb la participació dels professionals i la comunitat.

El projecte, coliderat per l’Ajuntament de Gironella i l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Berguedà compta amb un grup motor format per  gran part de les entitats i els centres educatius del municipi. Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones i Salut Pública, agraeix la col·laboració desinteressada de les entitats, i assegura que el Pla de Salut servirà per planificar les accions en l’àmbit de la salut local, tant pel que fa a la promoció i protecció de la salut com a la salut pública i comunitària.

La primera fase, que continua la feina realitzada ja per l’ajuntament i l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Berguedà consisteix en fer un anàlisi de la situació. Durant el mes de juny es realitzaran cinc sessions participatives, anomenades “World Cafe”, distribuïdes pel municipi. Aquestes sessions participatives, obertes a tothom, serviran per debatre i conèixer la opinió dels gironellencs en temes de salut.

L’elaboració d’aquest pla té un cost de 12.922,80€, subvencionats per l’àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. 

CALENDARI “WORLD CAFE”

4 de juny: Viladomiu Nou. Local de l’Associació de Veïns. 19.00h

6 de juny: Viladomiu Vell. Local de l’Associació de Veïns. 19.00h

11 de juny: Cal Bassacs. Escola Sant Marc – Bassacs. 19.00h

13 de juny: Casal de la Gent Gran “La Llar”. 19.00h

14 de juny: Església Vella. 18.00h

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a