La deixalleria mòbil es trasllada a la plaça Pi i Margall

0211 DEIXALLERIA PLPIMARGALL

La propera visita de la deixalleria serà el 13 de febrer

El proper 13 de febrer la deixalleria mòbil torna a Gironella, i es trasllada a la plaça Pi i Margall arran de l’inici de les obres de reforma de la plaça de l’Estació. 

Durant els primers mesos de l’any la deixalleria mòbil manté les visites mensuals de matí i tarda, i no les quinzenals, previstes amb la implantació del sistema de recollida porta a porta. Josep M. Castellà, regidor de sostenibilitat, explica que el calendari anual d’aquest servei encarà no està definit, i assegura que s’està treballant amb el Consell Comarcal per poder-lo implantar el més aviat possible.  Per tant, els propers mesos, com a mínim fins a l’abril, la deixalleria visitarà Gironella el 13 de febrer, el 14 de març i l’11 d’abril, seguint l’horari habitual, d’11.00h a 13.30h, i de 14.30h a 18.00h.

L’any 2018 la deixalleria mòbil va continuar augmentat el nombre d’usuaris, i un total de 320 gironellencs es beneficiaran dels descomptes a la taxa de residus d’enguany.

 

DESCOMPTES TAXA DE RESIDUS

Els usuaris del servei de deixalleria mòbil gaudiran , un any més, de les bonificacions en el rebut domèstic d’escombraries municipals en funció dels usos de les instal·lacions.   Enguany, aquestes bonificacions no s’han modificat:

- 5% per un ús de 1 a 2  cops

- 8% per un ús de 3 a 4  cops

- 10 % per un ús de 5 a 6 cops

- 12% per un ús de 7 a 8 cops

- 15 % per un ús de 9 a 10 cops

- 18% per un ús de 11 a 12 cops

Un any més, l’Ajuntament bonificarà la taxa de residus oferint un 5% de descompte extra  si s’aconsegueix millorar la recollida selectiva per sobre la mitjana comarcal, deixant sense efecte l’increment fiscal.

En aquest enllaç es pot consultar la información sobre la nova taxa de residus i l’ordenança fiscal reguladora.Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a