La deixalleria mòbil comença l’any 2017 a Gironella amb nous descomptes pels usuaris

Més de 600 usuaris utilitzen la Deixalleria Mòbil de Gironella des de la seva implantació el 2012

Els usuaris gaudiran d’un increment de les bonificacions que poden arribar al 18% en el rebut d’escombraries municipal

Dilluns vinent, 16 de gener, comença de nou el calendari del servei de Deixalleria Mòbil de Gironella. Els usuaris, tal com es va aprovar durant el ple ordinari del mes d’octubre, gaudiran des d’ara d’un increment de les bonificacions en el rebut d’escombraries municipal per l’ús de les instal·lacions:

  • 5% per un ús de 1 a 2  cops
  • 8% per un ús de 3 a 4  cops
  • 10 % per un ús de 5 a 6 cops
  • 12% per un ús de 7 a 8 cops
  • 15 % per un ús de 9 a 10 cops
  • 18% per un ús de 11 a 12 cops

Per fer efectiva la bonificació, cal que els usuaris presentin el carnet que es facilita a l’Ajuntament de Gironella en horaris d’atenció al públic o a la mateixa deixalleria. El calendari per aquest anys 2017, com el d’anys anteriors, preveu que la deixalleria mòbil s’instal·li un cop al mes a la plaça de l’Estació, d’11h a 13:30h i de 14:30 a 18:00h. Podeu consultar el calendari clicant aquí.

Josep Maria Castellà, regidor de l’àrea de Sostenibilitat, ha informat que el termini per sol·licitar el descompte per aquest 2017 amb el carnet d’ús de l’any passat finalitza el divendres, 27 de gener. 

La deixalleria mòbil és un servei molt ben valorat pels vilatans i que ajuda en molts casos a tenir els espais de recollida de residus més endreçats. La deixalleria permet, entre altres avantatges, que la població hi dipositi els voluminosos i altres objectes de gran volum, i no ho faci al costat de les illes de contenidors, garantint així el civisme necessari.

Aquest serà el sisè any consecutiu que l’Ajuntament de Gironella premia les persones que reciclen utilitzant el servei de deixalleria mòbil que manté la periodicitat mensual implementada l’any 2015.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a