El Casal ‘La Llar’ incorpora nous espais i acollirà l’Associació Rural d'Atenció a les Demències d'Alzheimer

llar web

Les obres conformen la segona fase d’adequació de la llar, que implica habilitar la primera planta de l’edifici amb nous espais per a la gent gran

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat la licitació de les obres que permetran adequar el primer pis de la llar. El canvi més important és que l'entitat ARADA (Associació Rural d'Atenció a les Demències d'Alzheimer) s'integrarà al casal, ocupant part dels nous espais de la primera planta. Així, l’entitat podrà treballar conjuntament organitzant tallers amb el Casal de la Gent Gran, i viceversa. “És un canvi substancial, perquè permetrà fer un pas endavant en les activitats tant de l’Associació com del Casal”, explica la regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres.

Les obres consisteixen en l’adequació dels espais interiors, els aïllaments de teulada i les instal·lacions. A més, s’hi instal·larà un ascensor i es climatitzarà la planta. El cost de les obres és de gairebé 122.000€ que s'assumeixen amb fons municipals.

El casal de Gent Gran La Llar es va inaugurar l'octubre de l'any 2010 i està dirigit a les més de 1.200 persones majors de 65 anys o bé jubilades del municipi, que poden participar a les més de 30 activitats permanents trimestrals que s'organitzen. L’equipament disposa d'una dinamitzadora i un conserge per fomentar l'activitat dels usuaris, i que sigui aquest espai un lloc de trobada i reunió. L’edifici també és la seu social de l'Associació de Gent Gran Gerundella.

Podeu consultar l’anunci de licitació de les obres a aquest enllaç. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a