Gironella assoleix el 80% dels indicadors del Pla Local de Salut

0403 pla local salut

Gironella ha assolit el 80% dels indicadors del Pla Local de Salut l’any 2022

Gironella assoleix el 79,5% dels indicadors del Pla Local de Salut l’any 2022, un 13,5% més que l’any anterior. Un 5% de les actuacions s’estan executant i la resta no s’han assolit.

Terea Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que el Pla Local de Salut és un document transversal que marca els passos a seguir en termes de salut al municipi i contempla actuacions que permeten millorar, promoure i proteger la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient. La regidora es mostra satisfeta amb la feina feta, i destaca actuacions com la macrocaminada, que se celebrará aquest mes d’abril,  en la que hi participen tots els centres d’educació del municipi, i  s’organitza en marc del projecte Health-G juntament amb  l’equip de professionals del CAP Gironella.

Terricabres recorda que  des del consistori es treballa per incorporar la Salut a totes les polítiques municipals, treballant de manera transversal amb totes les àrees aportant beneficis per la salut i el benestar a totes les accions. “Conjuntament amb la regidoria d’esport i ensenyament hem començat la instal·lació dels parcs de salut a la plaça Doctor Armengou, al parc del mirador i a Viladomiu Vell i Viladomiu Nou, amb l’objectiu de poder crear diferents circuits d’entrenament  que recorrin el municipi.” Explica la regidora.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a