L’esport serà el protagonista principal de la primera Setmana de la Joventut de Gironella

L’esport serà el protagonista principal de la primera Setmana de la Joventut de Gironella

La vila es prepara per viure una setmana d’activitats per a jovent, adults i quitxalla amb esdeveniments informatius, d’oci, creatius i esportius

Per primer cop a Gironella, i amb l’objectiu de respondre a les necessitats juvenils sorgides durant les reunions de debat sobre el nou Pla Local de Joventut (PLJ), l’última setmana de juliol la vila comptarà amb set dies carregats d’activitats per a joves, adults i mainada a la Setmana de la Joventut.

David Saborido, regidor de Joventut, explica que l’esdeveniment es dividirà en tres eixos centrals: L’informatiu i d’oci, el creatiu i l’esportiu. Així, el programa de Garantia Juvenil del Consell Comarcal del Berguedà serà una de les conferències convocades aquesta setmana.

Saborido ha informat que l’eix creatiu es basarà en un taller de cuina on s’hi aprendran diverses tècniques per cuinar d’una forma ràpida i saludable. Per altra banda, els més menuts podran pintar el mur de l’Espai Sant Tomàs, inaugurat recentment.

Cada dia es desenvoluparà una modalitat d’esport diferent a la zona esportiva municipal fruit del reclam urgent de les reunions del PLJ

L’eix protagonista de la setmana, que començarà el dimarts 26 de juliol fins el dissabte 30 de juliol, serà l’esport. El regidor de Joventut ha remarcat que cada dia es desenvoluparà un pràctica esportiva diferent, des de natació convencional i sincronitzada, passant per un torneig de vòlei a un nou espai habilitat i fins a proves de l’estil humor amarillo amb inflables, futbolí i un brau mecànic.

El dissabte tothom qui ho vulgui podrà participar al torneig de sis hores de Bubble Football i debutat en una cursa de resistència extrema anomenada GiroExpress, des del vespre del divendres fins ben entrada la matinada.

El cinema a la fresca també hi tindrà lloc. La plaça de la Vila és on es projectarà el dimarts a la nit la pel·lícula La Ola, escollida per votació popular; una plaça que la nit del dissabte es convertirà en una pista musical on hi sonaran els millors èxits de la dècada dels 80 i dels 90 a partir de la 1 de la nit.

El cantant de versions, Miquel del Roig, serà l’encarregat de cloure la setmana en un concert que tindrà lloc als jardins de la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou a les 7 del vespre del diumenge.

A la pàgina de facebook de Gironella Jove, a la que podreu accedir des d’aquí, trobareu tota la informació de les activitats programades.

Primera setmana de la joventut a Gironella

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a