Gironella adaptarà la cavalcada de reis a la Covid-19

 

Dies abans de la cavalcada es publicarà el recorregut

L’Ajuntament de Gironella i la comissió de reis han anunciat que enguany es farà la cavalcada de reis al municipi adaptada a la Covid-19, per seguir fent arribar la il·lusió dels infants de la vila la nit més màgica de l’any.

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i minimitzar la propagació i els possibles contagis de la Covid-19, la cavalcada es modificarà i Ses Majestats els Reis d’Orient no podran fer l’arribada pel riu Llobregat, , sinó que es farà una cavalcada ampliada per arribar a la majoria de carrers i places del municipi amb les seves carrosses reials. D’aquesta manera, petits i grans, podran gaudir de la cavalcada des dels balcons, portals, o desplaçant-se a carrers molt pròxims, evitant així les aglomeracions.

Lluís Vall, regidor de Festes, demana responsabilitat el dia de la cavalcada, evitant al màxim desplaçar-se al carrer per veure-la, i sempre que sigui possible, se’n gaudeixi des de les finestres i balcons. La comissió publicarà el recorregut de la cavalcada a principis de gener a les xarxes socials de l’Ajuntament i a les cartelleres municipals.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a