Gironella s’omple de màgia i il·lusió amb l’arribada dels Reis d’Orient

cavalcada reis 2018

Les autoritats rebran ses majestats a les roques del Pont Vell a les sis de la tarda

Ses majestats els Reis d’Orient arribaran aquest divendres a les sis de la tarda a Gironella i ho faran, com ja és tradicional, pel riu Llobregat, a bord de tres barques que els portaran  fins a les roques del Pont Vell. Allà els esperaran més d’una cinquantena de patges amb les autoritats del municipi, i l’alcalde de la vila que els entregarà la clau que permet entrar, casa per casa, a deixar regals i complir desitjos de grans i petits.  Enguany, com a novetat, s'incorpora un grup d'animació de ball que incorporarà a Ses majestats els Reis d'Orient durant la cavalcada. 

A partir d’aquí, les carrosses reials enfilaran per la plaça Dr. Armengou, el carrer del Riu, el pont de les Eres, l’avinguda Catalunya i la Muralla. A la plaça de la Vila seran rebuts amb pluja de confeti i un castell de focs, i allà mateix els nens es podran apropar als Reis, que els donaran caramels i, en el cas del rei negre, pega dolces negres.

L’organització de la cavalcada mobilitza durant aquesta nit màgica més d’una vuitantena de persones i compta amb la col·laboració de la Banda de tambors i cornetes.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a