Concursos de pintura, fotografia i dibuix per la Festa Major de Gironella

20160805-fmgironella2016

Els certamens aptes per a diferents tipus de públic tindran lloc durant la Festa Major que començarà el proper 18 d’agost

Per segon any i degut a la bona acollida de l’any passat es torna a convocar el concurs de dibuix infantil i de fotografia mitjançant l’aplicatiu instagram per la Festa Major de Gironella.

El primer comptarà amb tres categories, segons ha informat el regidor de Cultura, Lluís Vall, i les làmines participants s’entregaran a l’Església Vella durant el cap de setmana de Festa Major.

Totes les persones interessades en consultar les bases del concurs de dibuix infantil podeu fer-ho aquí.

Pel que fa al concurs d’instagram s’iniciarà el 18 d’agost i s’allargarà fins el 23 d’agost de 2016. Aquí hi podrà participar tothom que vulgui a través de la xarxa social de fotografia i que utilitzi l’etiqueta #FMGironella2016. Les bases estan disponibles en aquest enllaç.

 

El concurs de pintura ràpida arriba a la 36a edició amb un primer premi de 500 euros i un premi local de 300 euros

 

Durant el cap de setmana del 20 i 21 d’agost podran participar al concurs de pintura ràpida tots els artistes que ho desitgin i amb inscripció gratuïta.

Lluís Vall ha remarcat que el tema a pintar ha de ser qualsevol indret del terme municipal de Gironella i que totes les obres participants s’hauran de realitzar in situ com indiquen les bases que podeu llegir aquí.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a