Gironella viu un Carnestoltes inèdit i molt participat

0222 guanyador carnestoltes

La gran implicació dels veïns va permetre transformar el municipi

 

Aquest cap de setmana els carrers de Gironella es van transformar per viure el Carnestoltes 2021. El municipi es va dividir en 12 barris, que van escollir un àlies i una temàtica, i els veïns es van bolcar a decorar els carrers i balcons per omplir-los de festa i disbauxa.

Lluís Vall, regidor de festes, valora el Carnestoltes molt positivament i destaca la gran implicació dels veïns, que només amb 3 setmanes d’antelació “han fet una gran feina transformant els carrers i els balcons”. Vall destaca el nombre d’inscrits al concurs de balcons i d’aparadors, amb més de 100 balcons i 40 aparadors inscrits, “un fet inèdit, molt superior a anteriors edicions”.

El primer premi del concurs de barris va ser pel Nucli Històric, àlies Casc Vintage, que van transformar el barri en una selva; el segon premi va ser per Viladomiu Nou, àlies Vinyadomiu, que van decorar la colònia com si fos una vinya; i el tercer premi va ser per Cal Bassacs, àlies Bananassacs, que van escollir la temàtica de les gominoles.

El concurs de balcons va repartir un total de 12 premis, un per cada barri, i els guanyadors van ser La Bodega (Vinyadomiu), Los Lolailos (Viladormiu bé), Candy Shop (Bananassacs), Viva Las Vegas (Barri de la Font), Moby Dick (Soho Blue), Estació interplanetària (Mainada), Territori Apatxe (Via Veneto), PicaRoca’s (Girocavernícoles), La bruixa de les estacions (Cal Romanins), Àngel al país de les meravelles (Capplans), El petit salt i el gran cocodril (Casc Vintage) i El petit príncep (4a avinguda).

Pel que fa al concurs d’aparadors el primer premi va ser per “Piranyes”, de Pintures Roges, el segon, per “Els 3 porquets” de la Granja Stop, i el tercer premi per “Catalans a la Lluna”, del Centre òptik.

La rua es va poder seguir en directe per Televisió del Berguedà. Programa disponible en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a