L'Ajuntament de Gironella segueix apostant per l'eficiència energètica i renova les torres de llum del camp de futbol

llums camp futbol 1

Les llums compten amb un nou sistema de tecnologia LED i es calcula que el seu cost s’amortitzarà amb l’estalvi de 18 mesos del consum

 

L’Ajuntament de Gironella ha substituït les llums del camp de futbol municipal per un nou sistema de tecnologia LED. El canvi suposa una millora en la visibilitat de les instal·lacions així com un estalvi econòmic anual.

Els canvis han finalitzat aquest mes de setembre i han suposat la instal·lació de 18 llums que il·luminen el terreny de joc. El nou enllumenat permet doblar els nivells d’il·luminació actuals i aconseguir un estalvi energètic del  74,42%. A més, també està previst que es canviïn les caixes de connexions elèctriques en els pròxims dies.

Per a la regidora d’esports, Maria Àngels Sallés, aquest canvi en les llums era necessari per a millorar les condicions d’un espai municipal que acull molta activitat. A més, recalca que aquesta actuació estarà amortitzada en un any i mig gràcies al estalvi econòmic anual que suposa utilitzar llums de tecnologia LED. Sallés també recorda que aquesta actuació se suma a les obres que es van dur a terme a principis d’any a la gespa artificial.

Aquesta actuació ha tingut un cost de 18.000€, i s’ha assumit íntegrament amb recursos ordinaris municipals.

Per encarar l’inici de la temporada també s’han fet millores als vestidors. Concretament s’ha canviat un dels escalfadors, i s’ha pintat el vestidor visitant.

El camp de futbol municipal de Gironella, que és de gespa artificial des del 2008, acull serveis d’activitats extraescolars de les escoles del municipi, iniciatives del Consell Esportiu del Berguedà, i els entrenaments i partits dels equips del Club Atlètic Gironella. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a