Club Volei Gironella, un projecte de futur que tot just acaba d’arrencar amb molta il·lusió

Club Volei Gironella, un projecte de futur que tot just acaba d’arrencar amb molta il·lusió

El club està impulsat per un grup de noies que entrenen tres dies a la setmana des de l’any passat per poder-se federar l’any que ve

Amb molta il·lusió i ganes de créixer, neix el Club Volei Gironella, un nou club esportiu del municipi que ha estat impulsat per un grup de noies que van començar a entrenar l’any passat que tenen moltes ganes d’aprendre i iniciar-se en la competició oficial la propera temporada. Així ho explica Laura Racero, directora tècnica del club, graduada en magisteri d’educació física i amb experiència en l’àmbit com a jugadora i entrenadora.

Racero confia que aquest sigui el naixement d’un gran projecte que creixi amb el pas del temps per arribar a un club amb una escola d’iniciació al voleibol de cara als propers anys. Així, es podria difondre aquesta pràctica esportiva i fer-ne promoció a les diferents escoles de Gironella i es podria comptar amb diferents categories federades.

La presidenta, secretària i tresorera del nou club esportiu gironellenc són l’Anna Marginet, l’Imma Armengol i la Fina Lladó.

El Club Volei Gironella està obert a tothom i es vol crear un equip masculí per a poder tenir representació en ambdues categories

A hores d’ara, el club, format per una vintena de noies d’entre 12 i 16 anys, es federarà l’any que ve i mentrestant, realitzen partits amistosos per anar perfeccionant la seva tècnica.

Des del club s’informa que s’està obert a noves incorporacions, tant a nivell d’esportistes com de socis i col·laboradors, per poder fer créixer l’associació a nivell esportiu i econòmic. És per això que qui ho vulgui pot posar-se en contacte a través de correu electrònic a voleigironella@gmail.com o bé, trucant al 628 339 671

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a