La piscina de Gironella obrirà les portes dilluns 5 de juny

 0614 obertura piscina gironella

L’equipament estarà obert fins el 3 de setembre

L’Ajuntament de Gironella començarà la temporada de piscina dilluns 5 de juny, avançant una setmana l’obertura de l’equipament. La primera setmana però, només s’obrirà a les tardes, de 16.00h a 20.30h, i a partir del 10 de juny, s’obrirà en l’horari habitual, de 10.00h a 20.30h.

La compra d’entrades i abonaments continuarà sent online, amb el mateix sistema que els anys anteriors, i es podran comprar entrades i abonaments sense descompte a la taquilla de la piscina pagant exclusivament amb targeta. Els abonaments sense descompte, els familiars i els de família monoparental o nombrosa de temporada, s’han d’adquirir a piscinagironella.cat, i els abonaments amb descompte s’han de tramitar presencialment a les oficines de l’Ajuntament aportant la documentació necessària. Els abonaments de les persones de més de 70 anys empadronades a Gironella també es tramitaran al Casal Cívic La Llar les tardes de dilluns a divendres de 15.00h a 19.00h. Pel que fa a les tarifes, s’han arrodonit els preus de les entrades i els abonaments.

Miquel Serra, regidor d’Esport, activitat física i salut, explica que enguany s’ha habilitat una zona de gandules i para-sols, d’ús preferent per a gent gran, embarassades i persones amb mobilitat reduïda. Aquesta zona serà d’ús lliure per a totes les persones amb entrada o abonament.  El regidor afegeix que les gandules i els para-sols només es poden utilitzar a la zona habilitada, i està prohibit moure-les a altres zones.

COMPRA D’ENTRADES I ABONAMENTS

La compra d’entrades i abonaments es farà per piscinagironella.cat

Cal recordar que l'abonament de temporada és personal i intransferible, per tant, s'ha de comprar amb el nom de la persona que l'utilitzarà.

El sistema oferirà un codi QR tant per les entrades i abonaments que servirà com a entrada a la piscina, i s’haurà d’escanejar tant per entrar com per sortir de l’equipament. Les persones que adquireixin un abonament de temporada o de 15 dies podran accedir a la piscina ensenyant el codi QR, no farà falta reservar ni comprar entrada.

Guia, com comprar entrades i abonaments.

Recomanem que us descarregueu l’APP EntradesPiscina al vostre smartphone. Des d’allà podreu comprar entrades, abonaments, i tindreu els codis QR sempre a mà.

Descarregar l'APP per iPhone.

Descarregar l'APP per Andriod.

ESTIU ACTIU

Enguany també s’oferiran les activitats d’estiu a la piscina amb la incorporació de pilates a la programació.

El calendari i preus de les activitats és el següent:

NATACIÓ.

Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres.

15:30h a 16:15 de forma paral·lela hi ha dos grups

  • "No he nedat mai" (infants que no saben nedar amb bombolleta)
  • "Vull deixar la bombolleta" (són els que amb la bombolleta ja en saben una mica i comencen a deixar-la)

16:20h a 17:05h de forma paral·lela hi ha dos grups

  • "Vull ser un dofí" (els que ja saben desplaçar-se sense bombolleta i aprenem a fer trossets més llargs, flotacions amb i sense material, salts, girs, etc.)
  • "Perfeccionament" (els que saben desplaçar-se correctament i perfeccionem la tècnica)

Preus: 1 setmana 22€, 2 setmanes 40€, 3 setmanes, 55€, 4 setmanes, 68€

Inscripcions online a gironella.reservaplay.cat a partir de dilluns 29 de maig. 

AQUAGYM

Dilluns de 10.30h a 11.30h i dijous de 12.00h a 13.00h

Preu: 15€ persones jubilades – 30€ no jubilades

Inscripcions al Casal Cívic La Llar a partir de dilluns 29 de maig. 

BALLEM A LA FRESCA

Dimecres de 10.30h a 11.30h

Del 21 de juny al 26 de juliol.

Gratu¨t, cal disposar d'entrada o abonament a la piscina.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a