Gironella acollirà la segona edició de la Milla del Berguedà

0420 milla bergueda gironella 2023

Se celebrarà el diumenge 7 de maig

Aquest matí s’ha presentat la segona edició de la Milla del Berguedà, la cursa solidaria i inclusiva que se celebrarà el diumenge 7 de maig a Gironella organitzada per la Fundació la Llar i el Club d’Atletisme JAB Berga, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella, el Consell Comarcal del Berguedà.

La Milla va néixer de la voluntat de fer una cursa adaptada i inclusiva oberta a tothom, on hi tenen cabuda totes aquelles persones amb diversitat funcional, tant motriu com intel·lectual. “La cursa oberta a tots els públics i a totes les edats, és una jornada esportiva inclusiva, solidària i sobretot festiva per recaptar fons per la Fundació La Llar” Ha explicat Santi Felius, regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Gironella.

Les inscripcions ja estan obertes online, i tots els beneficis aniran destinats a la Fundació. La inscripció té un preu de 12€ per a persones majors de 18 anys, i de 6€ per a menors. “També hi ha l’opció de participar amb el dorsal 0, és a dir, fent una aportació econòmica però  sense participar a la cursa” ha afegit Felius. El recorregut és de 1.609 metres, la distància reglamentària d’una milla, i el circuit serà el mateix que l’any passat, la sortida i l’arribada seran al carrer Balmes, i es faran dues voltes per l’Avinguda Catalunya.

INSCRIPCIONS A LA MILLA

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a