La piscina de Gironella obrirà les portes dissabte 11 de juny

0614 obertura piscina gironella

Els abonaments ja es poden comprar a piscinagironella.cat

La piscina de Gironella avança una setmana la seva obertura, i donarà el tret de sortida a la temporada el dissabte 11 de juny. L’equipament estarà obert fins el 4 de setembre, de 10.00h a 20.300h de dilluns a diumenge.

La compra d’entrades i abonaments continuarà sent online, amb “el mateix sistema que l’any passat, i per tant, les persones que ja tenien un usuari creat a la plataforma el podran aprofitar”, explica Miquel Serra, regidor d’Esports, activitat física i salut, tot i que també es permetrà la compra d’entrades i abonaments sense descompte a la taquilla de la piscina pagant amb targeta. Els abonaments sense descompte s’han d’adquirir a piscinagironella.cat, i els abonaments amb descompte s’hauran de tramitar presencialment a les oficines de l’Ajuntament aportant la documentació necessària per justificar la bonificació.  Enguany, els abonaments per a persones empadronades a Gironella de més de 70 anys es podran fer online o al Casal La Llar cada tarda de 15.00h a 19.00h.

Pel que fa als preus, es mantenen els de l’any 2021, i es mantenen les gratuïtats a infants nascuts després del 2017, persones empadronades al municipi nascudes abans del 1952, així com els descomptes per a l’adquisició d’abonaments de temporada familiars (mínim 3 abonaments d’una mateixa unitat familiar), de famílies monoparentals o nombroses, per a persones jubilades i persones amb grau de discapacitat. Els preus es poden consultar en aquest enllaç.

Normativa de la piscina municipal

COMPRA D’ENTRADES I ABONAMENTS

La compra d’entrades i abonaments es farà per piscinagironella.cat.

Cal recordar que l'abonament de temporada és personal i intransferible, per tant, s'ha de comprar amb el nom de la persona que l'utilitzarà.

El sistema oferirà un codi QR tant per les entrades i abonaments que servirà com a entrada a la piscina, i s’haurà d’escanejar tant per entrar com per sortir de l’equipament. Les persones que adquireixin un abonament de temporada o de 15 dies podran accedir a la piscina ensenyant el codi QR, no farà falta reservar ni comprar entrada.

Guia, com comprar entrades i abonaments.

Recomanem que us descarregueu l’APP EntradesPiscina al vostre smartphone. Des d’allà podreu comprar entrades, abonaments, i tindreu els codis QR sempre a mà.

Descarregar l'APP per iPhone.

Descarregar l'APP per Andriod.

ESTIU ACTIU

Enguany també s’oferiran les activitats d’estiu a la piscina amb la incorporació de pilates a la programació.

El calendari i preus de les activitats és el següent:

NATACIÓ.

Del 4 al 29 de juliol, de dilluns a divendres.

15:30h a 16:15 de forma paral·lela hi ha dos grups

  • "No he nedat mai" (infants que no saben nedar amb bombolleta)
  • "Vull deixar la bombolleta" (són els que amb la bombolleta ja en saben una mica i comencen a deixar-la)

16:20h a 17:05h de forma paral·lela hi ha dos grups

  • "Vull ser un dofí" (els que ja saben desplaçar-se sense bombolleta i aprenem a fer trossets més llargs, flotacions amb i sense material, salts, girs, etc.)
  • "Perfeccionament" (els que saben desplaçar-se correctament i perfeccionem la tècnica)

Preus: 1 setmana 20€, 2 setmanes 36€, 3 setmanes, 52€, 4 setmanes, 66€

Inscripcions online a partir de dimecres 8 de juny. 

 

AQUAGYM

Dimarts i dijous de juliol  de les 10.00h a les 11.00h

Preu: 15€ persones jubilades – 30€ no jubilades

Inscripcions al Casal Cívic La Llar a partir de dimecre 8 de juny. 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a